آموزش cPanelبلاگعمومی

لطفا قبل از ایجاد یک زیر دامنه این مقاله را بخوانید

هنگامی که شما یک زیر دامنه را در cPanel ایجاد می کنید از شما موارد زیر خواسته خواهد شد که

  • نام زیر دامنه را انتخاب کنید.
  • دامنه ای که می خواهید این زیر دامنه برای آن ساخته شود را انتخاب کنید.
  • مسیری که برای قرار دادن فایل های این زیر دامنه نیاز هست را مشخص کنید.

توجه: برخی از نام های زیر دامنه رزرو شده اند که شما امکان ساخت آن را ندارید :
mail, www, ftp, cpanel, whm, webmail, webdisk

چگونه یک زیر دامنه ایجاد کنیم؟

  • وارد Cpanel خود شوید.
  • در زیر بخش Domains ، بر روی Subdomains کلیک کنید.
  • در بخش Subdomain ، نام زیر دامنه خود که قصد ساخت آن را دارید وارد نمایید.برای مثال با وارد کردن test زیر دامنه شما بصورت test.example.com خواهد بود.
  • در منوی کشویی مجاور ، دامنه ای را که میخواهید این زیر دامنه را برای آن ایجاد کنید انتخاب کنید. شما می توانید یک زیر دامنه برای هر ادون دامین یا دامنه پارک شده ای که از قبل در cPanel شما وجود دارد ایجاد کنید.

توجه: ادون دامین به طور خودکار یک زیر دامنه مربوطه ایجاد می کند که ادون دامین و دامنه اصلی را نشان می دهد.

  • بر روی Document Root کلیک کنید ، سیستم بصورت پیش فرض مسیری را برای شما در نظر میگیرد ، در صورتی که نیاز به مسیر دیگری دارید کافیست مسیر مورد نظر خود را وارد نمایید.

به عنوان مثال، اگر شما به عنوان زیر دامنه جدید خود “وبلاگ” را انتخاب کردید، زمینه ریشه سند با / public_html / blog پر خواهد شد. این به این معنی است که زیر دامنه جدید محتوای آن را از پوشه ای به نام وبلاگ از داخل پوشه public_html بارگذاری می کند.

  • حال در مرحله آخر بر روی Create کلیک کنید.

Document Root برای زیر دامنه ها

اگر ادون دامین یا دامنه های پارک شده ای را دارید که نام آنها با زیر دامنه های شما یکی است ، برای داشتن محتوای مختلف برای هر کدام مسیر متفاوتی را انتخاب نمایید. برای مثال اگر نام دامنه پارک شده شما در مسیر هاست با زیر دامنه ای مایل به ساخت آن هستید یکی می باشد ، در Document root در هنگام ساخت زیر دامنه مسیر دیگری را وارد نمایید.

چرا Document Root ها نمی توانند یکی باشند؟

این مورد بسیار مهم بوده چرا که اگر شما برای مثال blog.example.com و blog.example2.com را ایجاد نمایید و مسیر قرارگیری آن ها را تغییر ندهید ، دو زیر دامنه به public_html/blog اشاره خواهند کرد . یک محتوا را برای شما نمایش می دهند.

نحوه جلوگیری از ایجاد Document root های مشابه

برای جلوگیری از این مسئله، هنگامی که زیر دامنه جدید خود را ایجاد می کنید، مطمئن شوید Document root را به چیزی غیر از / public_html / blog تنظیم کرده اید؛ به جای آن، آن را به چیزی مانند / public_html / blog1 تنظیم کنید. اگر شما این کار را به درستی انجام دهید، دیگر دو زیر دامنه محتوای یکسانی را نمایش نمی دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا