خطا های 404 زمانی رخ می دهند که یک صفحه موجود نباشد.به عنوان مثال اگر صفحه ای قبلا وجود داشت و به هر علتی مثل پاک شدن محتوای آن از دیتابیس و یا عوض شدن لینک آن این اتفاق رخ دهد پیام 404 ظاهر می شود.
این کد خطا از سرور ارائه نمی شود بلکه موتورهای جستجوگر این برچسب را بر این صفحه می زنند و سرور کد 200 را می دهد.
زمانی که این اتفاق می افتد صفحه 404 به کاربران و موتورهای جستجوگر نشان داده می شود که این صفحه باعث می شود رتبه شما در موتورهای جستجوگر از بین برود زیرا محتوایی که قبلا در آن صفحه وجود داشته است دیگر وجود ندارد و این یک مشکل است.
آیا خطای 404 به سئو سایت من لطمه می زند؟!
همانطور که در بالا هم گفتیم این مشکلات به سئو سایت شما ضربه خواهد زد با یک مثال برای شما آشکار خواهیم کرد که چه مشکلاتی برای شما در بر خواهد داشت:
شما فکر کنید که تعداد زیادی کاربر از طریق یک محتوا داشته باشید و بعد به یک علت این صفحه محتوای خود را از دست بدهد و زمانی که کاربر این صفحه را درخواست کند خطای 404 را به او برگرداند این خطا در زمانی که این اتفاق بیافتد کاربر از سایت شما خارج شده و به سایت دیگری رجوع می کند و این کار او باعث بالارفتن بونس ریت سایت شما می شود و در نتیجه شما را دچار افت رتبه خواهد کرد.
از کجا می توان خطاهای 404 سایت را متوجه شد؟!
اگر کنسول وبمستر گوگل را بر روی سایت خود فعال کرده باشید می توانید از قسمت coverage این موضوع را بررسی کنید و تعداد و لینک های آن صفحات را مشاهده کنید.
خطاهای 404 را چگونه حل کنیم؟!
یکی از راهکارهایی که می توانید انجام دهید ایجاد صفحه ای با محتوای صفحه حذف شده و ریدایرکت کردن آن صفحه به آن و یا با ایجاد صفحه ی 404 مناسب و آپلود کردن آن بر روی سایت نیز می توانید کاربران را برای سایت خود نگه دارید.