آموزش Linuxبلاگ

آموزش نصب ubuntu 18.04 server

در آموزش قبل به شما آموختیم که چگونه یک سرور مجازی را بر روی Vmware نصب و راه اندازی کنید،حال فرض کنید که در آموزش قبلی فایل iso ما ubuntu 18.04 نسخه سرور باشد.

طریقه نصب Ubuntu 18.04 بصورت زیر می باشد:

در ابتدای کار وقتی شما سرور مجازی خود را روشن می کنید بعد از بالا آمدن کامل ، در مرحله اول انتخاب زبان برای شما نمایان میشود که بصورت پیشفرض بر روی English قرار دارد که می توانید زبان مورد نظر خود را انتخاب نمایید و Enter را بزنید.

ubuntu
مرحله انتخاب زبان

حال به صفحه انتخاب زبان کیبورد خود میرسید که آن هم بصورت پیشفرض بر روی English قرار دارد که قابل تغییر نیز می باشد ، بعد از انتخاب زبان کیبورد بر روی Done رفته و Enter را بزنید.

ubuntu
انتخاب زبان کیبورد

بعد از انتخاب زبان مرحله انتخاب Ubuntu می باشد که بصورت پیشفرض بر روی Install Ubuntu قرار دارد.

ubuntu
Install Ubuntu را انتخاب نمایید

در صفحه تنظیمات شبکه شما یک رابط برای آن انتخاب می کنید.اگر به یک DHCP سرور متصل باشید تنظیماتی برای آی پی نخواهید داشت زیرا بصورت خودکار یک آی پی به شما اختصاص داده میشود اما در سرور اختصاصی شما مجبور هستید تا یک آی پی ثابت برای هر سرور در نظر بگیرید. در این صفحه بر روی Done رفته و Enter را بزنید.

تنظیمات شبکه

اگر DHCP نیاز است در این مرحله کافیست Done را بزنید اما برای تنظیم آی پی ثابت بر روی گزینه Use a static IPV4 Configuration رفته و Enter را بزنید.

ubuntu
انتخاب نوع آی پی

در صفحه جدید چند فیلد برای شما ظاهر میشود که باید اطلاعات آی پی ثابت خود را وارد نمایید که بصورت زیر می باشد:

  • Subnet : زیر شبکه شما می باشد که باید بصورت بلاک آی پی وارد شود.
  • Address : آدرس آی پی ثابت شما
  • Gateway : آدرس گیت وی شبکه شما
  • Name Servers : نیم سرورها اکثرا بیش از یکی می باشند که برای جدا کردن هر کدام از دیگری از یک کاما استفاده کنید.
  • Search Domains : دامنه های جست و جو که اکثرا بصورت پیشفرض پر می باشد.
ubuntu
اطلاعات شبکه را وارد نمایید

بعد از وارد کردن اطلاعات آی پی و ذخیره کردن آن به صفحه قبل باز میگردید که در این صفحه نیز Done را انتخاب نموده تا به مرحله بعد بروید.

ubuntu
ذخیره اطلاعات آی پی

بعد از اتمام تمامی مراحل شبکه یک خلاصه ای برای شما نمایش داده می شود، حال بر روی Done کلیک کنید.

ubuntu
خلاصه تنظیمات شبکه

حال اگر نیاز دارید برای اتصال به اینترنت سرور شما از یک پروکسی استفاده نماید در این صفحه اطلاعات آن را طبق الگویی که در صفحه معرفی شده وارد کنید.

ubuntu
اطلاعات پروکسی را وارد کنید

حال به تنظیمات هارد میرسید که دو گزینه پیش روی شماست ، اولین گزینه که بصورت پیشفرض بر روی آن قرار دارد “Use an entire disk” می باشد که از کل هارد شما استفاده می نماید و بصورت خودکار بخش های مختلف را مقدار دهی می کند.

حالت دوم بصورت دستی می باشد که با عنوان “Manual” می باشد ، توصیه می شود اگربا پیکربندی هارد در لینوکس آشنا نیستید همان گزینه اول را انتخاب نمایید.

ubuntu
انتخاب نوع پیکربندی هارد

بعد از انتخاب نوع حالت پیکربندی (که ما حالت خودکار را انتخاب کردیم) لیستی از هاردهای متصل به سرور نمایش داده میشوند که شما باید انتخاب کنید که تنظیمات بر روی کدامیک انجام شود.

ubuntu
لیست هارد های سرور

بعد از انتخاب هارد یک صفحه از تقسیم بندی های هارد به شما نمایش داده می شود که توانایی تغییر آن را هم برای شما قرار داده است ، حال بر روی گزینه Done بروید و Enter را بزنید.

ubuntu
اتمام مراحل پیکربندی هارد

بعد انتخاب Done یک پیام مبتنی بر مطمئن بودن برای شما نمایش داده می شود که باید گزینه Continue را انتخاب نمایید.

ubuntu
تایید پیکربندی

حال به مرحله ساخت پروفایل میرسیم که در آن اطلاعاتی از قبیل نام ، نام سرور ، نام کاربری و رمز عبور قرار دارد که بعد از پر کردن آن باید Done را انتخاب نمایید.

ubuntu
اطلاعات کاربری

به مرحله آخر رسیدید ، سیستم در حال نصب سیستم عامل می باشد که بعد از پایان نصب Reboot Now را انتخاب کنید تا سرور ری استارت شود.

ubuntu
سیستم عامل در حال نصب می باشد

بعد از ری استارت شدن سرور با صفحه زیر مواجه خواهید شد که باید اطلاعات ورودی که در دو مرحله قبل وارد کردید را در اینجا نیز وارد کنید و بعد از آن وارد سرور شوید.

ubuntu
صفحه سرور بعد از وارد شدن

شاید به این نوشته هم علاقه مند باشید: همه چیز درباره‌ی سرور مجازی گیم ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا