آموزش Seoبلاگمقالات

الگوریتم های گوگل (قسمت اول)

هر موتور جستوجوگری برای رتبه بندی سایت های در نتایج جست و جوی خود الگوریتم های متفاوتی دارد و هر سایتی که می خواهد در سئو موفق باشد باید این الگوریتم ها را رعایت کند.

گوگل هم الگوریتم های زیادی برای رتبه بندی سایت ها دارد که هر روز این الگوریتم ها را بهینه تر و به روز تر میکند.

در این قسمت می خواهیم راجب الگوریتم هایی که معروف تر هستند بپردازیم و در قسمت بعد این مطلب را کامل خواهیم کرد.

الگوریتم های گوگل به باغ وحش گوگل شهرت دارند زیرا بیشتر این الگوریتم ها به اسم حیوانات است:

الگوریتم گوگل پاندا

یکی از مواردی که در سطح وب رایج است کپی کاری است در گذشته موتور های جست و جو گر به خوبی الان عمل نمی کردند و نتایجی که نشان می دادند خیلی بدرد کاربران نمی خورد و همه مطالب کپی از دیگر مطالب بود.

گوگل که فهمیده بود این مشکل باعث نارضایتی بسیاری از کاربران شده است الگوریتم گوگل پاندا را طراحی و اجرا کرد.

این الگوریتم به دنبال مطالب تازه و دسته اول است و سعی می کند صفحات نورا پیدا کند و اگر شرایط لازم را داشت به کاربران نشان دهد.

پس اگر می خواهید این الگوریتم به سئو سایت شما ضربه نزند کپی نکنید و مطالب و محتواهای یونیک ایجاد کنید.

الگوریتم مرغ مگس خوار

این الگوریتم بیشتر به کلمات جست و جو شده ای کاربران نگاه می کند و با آنالیز دقیق کلمات سعی بر آن دارد که نتایج و کلمتی را به کاربران نمایش دهد که بیشتر بدردشان می خورد در نتیجه رضایت بیشتر کاربران در پی دارد.

الگوریتم گوگل پنگوئن

یکی از فاکتور هایی که گوگل سایت ها را رتبه بندی می کند بک لینک هایی است که آن سایت دارد.

در گذشته این بک لینک ها چک نمی شد و سایت های زیادی با خریداری بک لینک های اسئپم در تعداد بالا اقدام به تغییر در نتایج جست و جو می کردند که گاهی وقت ها کاربران را به صفحاتی می برد که اصلا ارتباطی به سرچ آن ها نداشت و در نتیجه نارضایی کاربران را در پی داشت.

که گاهی وقت ها کاربران را به صفحاتی می برد که اصلا ارتباطی به سرچ آن ها نداشت و در نتیجه نارضایی کاربران را در پی داشت.

گوگل با ایجاد این الگوریتم بک لینک های اسپم طبق الگوریتم های خود شناسایی کرد و سایت هایی که از این بک لینک ها استفاده می کردند را جریمه و یا حتی پنالتی کرد.

الگوریتم لانه کبوتر

این الگوریتم بیشتر برای سئو محلی ارائه شده است.همانطور که می دانید محل کسی که جست و جو می کند بر نمایش نتایج موتور جستوجوگر تاثیر می گذارد این الگوریتم هم همین کار را می کند و بیشتر برای لوکال سرچ طراحی شده است.

الگوریتم کافئین

این الگورتیم هم مانند الگوریتم مرغ مگس خوار است با این تفاوت که به شبکه های اجتماعی هم اهمیت می دهد و اینجا بود که گوگل نقش شبکه های اجتماعی را در نمایش نتایج موتور های جستوجوگر پر رنگ تر کرد.

الگوریتم گورخر

این الگوریتم بیشتر برای فروشگاه اینترنتی ایجاد شد.

گوگل این الگوریتم را برای این ایجاد کرد که جلوی توسعه قارچ گونه فروشگاه های اینترنتی تقلبی را بگیرند تا رضایت کاربرانش را بیشتر جلب کند.

از جمله مواردی که این الگوریتم چک می کند می توان به داشتن گواهی ssl و واکنش گرا بودن سایت ،داشتن بارکد برای محصولات و…. اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا