پایان دادن به حساب تمام اطلاعات ذخیره شده برای آن حساب را در سرور به طور کامل پاک می کند. اطمینان حاصل کنید که فایل پشتیبان دارید تا در صورت لزوم بتوانید اطلاعات را بازگردانی کنید.

برای پایان دادن به یک حساب کاربری در سرور اختصاصی ، ابتدا باید وارد WHM شوید.

پس از انجام این کار، لینک Terminate an Account را از منوی سمت چپ انتخاب کنید. سپس حساب را با نام کاربری یا دامنه خود انتخاب کنید و بر روی دکمه Terminate کلیک کنید.

میانگین امتیاز: / ۵. تعداد آرا:

هنوز رای داده نشده است شما اولین باشید

شاید بکارتان بیاید:  نحوه دانلود یک پشتیبان از دایرکتوری خانه
برچسب‌ها: